Youtube

Het element, Liemers cultuurpunt

Een voorziening die kinderen op een inspirerende
wijze kennis wil laten maken met cultuuronderwijs.

bekijk projecten

danslessen op maat

Procesgerichte dans: onderzoeken, oefenen, creëren en reflecteren. Uitgangspunt is het creatieve (dans)proces verbonden aan een onderwerp dat betekenisvol is voor de leerling. Lessen dans voor uw groep door een vakdocent, aansluitend bij thema's die leven in de school of uitgaande van de methode die jullie gebruiken (voorbeeldlessen). Dit kan een enkele keer een les zijn, maar ook een wekelijks terugkerende les (bijvoorbeeld 4 of meer lessen).

Deze lessen kunnen een onderdeel zijn van een bijscholingstraject voor leerkrachten op het gebied van CMK (meer info www.kunstinhetonderwijs.nl)

Danielle Bouwmeester is afgestudeerd dansdocent aan Artez Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (2000) en heeft de Pabo afgerond. Ze is werkzaam als freelance dansdocent o.a. voor Pabo Iselinge en de Gruitpoort. Daarnaast is ze ICC trainer en geeft trainingen en workshops aan leerkrachten op het gebied van dans, drama en cultuuronderwijs. De projecten die Danielle uitvoert met kinderen en jongeren leggen de nadruk op het zelf creëren en plaatsen kunst in een maatschappelijke en persoonlijkheidsvormende context (burgerschapsvorming). Actief, receptief en reflectief met kunst bezig zijn wisselen elkaar constant af, zodat zowel het doen en beleven , als het denken aangesproken worden.

 

Discipline: Dans Start: jan 2014
Doelgroep: Alle Tijd: schooldagen
Docent(en): Danielle Bouwmeester Prijs: Per klas 65,-, twee klassen op een dag 110,-, 3 klassen op een dag 135,- (excl. Reiskosten)
Aantal lessen: 0 Locatie: speellokaal, gang/hal
Duur: Dansles: 1 uur

 

aanvragen
 
Multidisciplinair

Architectuurworkshop bovenbouw

Beeldend

Basisschool Workshop InJeKracht-Kaart maken

Literair

Project Communicatie

Literair

'Sofie en de kleine Prins

Theater

Theaterproject op maat

Theater

Van Tekst naar Toneel

Cultureel Erfgoed

Vroege Middeleeuwen in de Liemers

Muziek

Cultuurmenu Duiven - workshop 005

Muziek

Cultuurmenu Duiven - workshop 004

Muziek

Cultuurmenu Duiven - workshop 003