Youtube

Het element, Liemers cultuurpunt

Een voorziening die kinderen op een inspirerende
wijze kennis wil laten maken met cultuuronderwijs.

bekijk projecten

Schoolvoorstelling Met Huid en Haar (incl. workshops)

Met huid en haar

Grote Leeuw is uitgehongerd. Een hert of zwijn is niet meer voldoende om zijn honger te stillen. Grote Leeuw verlaat daarom de savanne om naar de stad te gaan. Hier zijn genoeg kinderen om op te eten. Kleine Leeuw verzamelt al zijn moed om samen met het publiek en  zijn vrienden Neushoorn en Aap in een avontuurlijke reddingsmissie te strijden tegen het onrecht. Zal het hem lukken Grote Leeuw te weerhouden van zijn gemene streken en slinkse plannen?

De voorstelling gaat over opgroeien, stoer doen, het volgen van je intuïtie en strijden tegen onrecht. In je eentje lijken dingen soms onmogelijk, maar door hulp te vragen en samen te werken lukt het om angsten te overwinnen en op te komen voor jezelf. 

“Met huid en haar” is de interactieve schoolvoorstelling van Theatermakerij STORM. Het bijzondere aan deze voorstelling is dat leerlingen niet alleen naar de voorstelling kijken, maar er ook actief bij betrokken zijn. Het is een schoolbreed project, waaraan alle leerlingen uit groep 1 t/m groep 8 kunnen meedoen. De leerlingen volgen vooraf een workshop (acrobatiek, dans of toneel), waarin ze een scène aanleren. Samen met de acteurs spelen ze hun zelfgemaakte scène mee in de voorstelling!

Op maat aangeboden

Het project wordt op maat gemaakt en aangepast op het aantal groepen van uw school. Het leukste is om alle klassen deel te laten nemen aan de workshops en voorstelling(en). Uiteraard is het mogelijk om de voorstelling los aan te bieden of een deel van de klassen mee te laten spelen tijdens de voorstelling. Zo wordt er een uitdagend programma samengesteld voor jong en oud, waarbij de ouders van harte welkom zijn om te komen kijken naar het eindresultaat!

Meer informatie.

 

Discipline: Theater Start: hele jaar door
Doelgroep: Alle Tijd: 9:00-15:00 uur
Docent(en): Simon Spauwen, Willem van Andel, Niels Wolfkamp, Anne van Veen, Vera van de Meeberg Prijs: € 780 - 2300
Aantal lessen: 1 Locatie: gymzaal
Duur: 1 of 2 dagdelen

 

aanvragen
 
Multidisciplinair

Architectuurworkshop bovenbouw

Beeldend

Basisschool Workshop InJeKracht-Kaart maken

Literair

Project Communicatie

Literair

'Sofie en de kleine Prins

Theater

Theaterproject op maat

Theater

Van Tekst naar Toneel

Cultureel Erfgoed

Vroege Middeleeuwen in de Liemers

Muziek

Cultuurmenu Duiven - workshop 005

Muziek

Cultuurmenu Duiven - workshop 004

Muziek

Cultuurmenu Duiven - workshop 003